Decorbouw - Grommel


Grommel en de Anti-Kerst (2007)

De ouders van Lieneke zijn altijd druk. Ze hebben weinig tijd voor haar en nou gaan ze ook nog eens zonder haar op ski-vakantie. Ze hebben een oude man gevonden die wel op Lieneke wil passen, opa Grommel, zo mag ze hem noemen. Grommel is een zonderlinge man. Knorrig ook. Boos op alles en iedereen. Hij blaft eerder dan dat hij praat. Hij woont in een groot huis, bijna een spookachtig kasteel. En in dat huis wonen vele geheimzinnige figuren. Grommel weet alles van kerst. Van de tijd dat Kerst nog iets betekende. Dat je je kon verheugen op warme chocolademelk. En sneeuw, overal sneeuw, dikke pakken sneeuw. Maar nu is Grommel’s hart al net zo bevroren als het ijs van december. Maar misschien…..heel misschien kan het nog ontdooien.

Grommel en de Anti-Kerst is een sprookjesachtige musical. Helemaal in de traditie van Charles Dickens. Net zo vrolijk, net zo eng. Met alle kerstfiguren, van Het Meisje met de Zwavelstokjes tot Rudolph het Rendier, die al zo lang in de kast opgesloten zaten.
Grommel en de Anti-Kerstis een familievoorstelling, een echte christmas carol vol met heerlijke liedjes, met een meisje in de hoofdrol en een op het oog slechte oude verbitterde man.

Script: Dick van den Heuvel
Regie: Fons Merkies
Beeldregie: Theo Terra
Muziek: Fons Merkies & Jan Tekstra
Decor: Hans Kemeling

 

poster Grommel

 

meer info is te vinden op:

www.theaterterra.com

http://heuf.punt.nl

 

kemeling decorbouw Grommel


 

 

 

 

 

 

 

 


kemeling decorbouw Grommel
Grommel
kemeling decorbouw Grommel
Grommel
kemeling decorbouw Grommel
Grommel
kemeling decorbouw Grommel
Grommel

 

terug naar boven